Hitta golfvänner

Kanske vill du hitta golfvänner? Någon att resa till världens alla golfbanor mer? Eller kanske bara någon att träna med. Oavsett vad så hjälper Sumtee dig att hitta någon att spela golf med.

Var tjugonde svensk spela golf
För fjärde året i rad så ökar antalet golfare. I Sverige finns det nästan en halv miljon golfare. Golfen är i en positiv utvecklingsfas och spås fortsätta i samma riktning. I början på året blev det klart att friskvårdsbidraget numera även kan utnyttjas av golfare vilket så klart kan bli ytterligare en faktor som kan komma att öka antalet golfare ytterligare.

Orsaker att sluta spela golf
Man kan sluta spela golf av många olika anledningar. Det kan vara att man känner att man inte blir tillräckligt bra eller ändrade familjeförhållanden.
2013 gjorde Svensk Golf en undersökning och det visade sig att 10% av de som slutat spela har gjort det på grund av de inte hade någon att spela med. Väldigt tråkigt anledning speciellt med tanke på 
att golfare lever länge och minst fem år längre jämfört med icke-golfare.

Hitta golfvänner nära dig
Sumtee är en app till mobilen som gör det enkelt att hitta någon att spela golf med.  Spana in vilka som finns i din närhet och börja prata. Se om era intressen och handicap matchar varandra.
Oavsett om du vill hitta fler golfvänner, någon att spela tävlingar med eller helt enkelt någon att ta med på golfresa så hoppas och tror vi att du kommer få en fullträff.

Snart finns Sumtee att ladda ner
Vi jobbar för fullt med att ordna med det sista. Men en sak är säkert, innan golfsäsongen sätter fart så kan du upptäcka golfare med hjälp av Sumtee.

Hitta golfvänner